Bize, "vp10tablet@hotmail.com" adresinden ulaşabilirsiniz. Not: Tablet kırma şekli, adresinize 48 saat içerisinde gönderilecektir.

11 Haziran 2013 Salı

YENİ GELEN GÜNCELLEMEYİ KIRMA, MEB'İN DAĞITTIĞI VESTEL VP10 TABLET KIRMA, MEB'İN DAĞITTIĞI VESTEL VP10 TABLETE GELEN YENİ GÜNCELLEMEYİ KIRMA

Beyler şimdi buradan yöntemin ilk aşamasını yayınlayacağım... Bu işlemleri çok hızlı yapmalısınız.
Araçlar: 1 klavye, 1 OTG kablosu, 1tablet :).
Şimdi, https://hotfile.com/dl/226310333/a7d2aa1/Apex_Launcher_.apk.html adresinden apex launcher'ı bilgisayarımıza indiriyoruz(kendi upload'ımdır). Daha sonra gmail hesabımızı açıyoruz. Yeni mesaj kısmından kendi gmail hesabımıza, eke apex launcher dosyasını ekleyerek gönder diyoruz. Şimdi tabletimize geçiyoruz. Menüde bulunan E-posta'ya giriyoruz ve gmail hesabımıza giriş yapıyoruz... Az önce bilgisayardan yolladığımız apex launcher dosyasını, mesajın ekinden tablete indiriyoruz. Yükle diyoruz. Daha sonra "Bitti" butonuna basıyoruz. Apex Launcher'ı anamenüye koyuyoruz.

İlk olarak ayarlara giriyoruz ve tüm ağları unutuyoruz. Sonra tableti kapatıyoruz ve açıyoruz. Açılır açılmaz ana ekrandaki(masaüstündeki) Apex Launcher uygulamasına basıyoruz. Apex Launcher açılır açılmaz tableti tekrar resetliyoruz. Sonra tablet açıldığında hızlı bir şekilde tekrar Apex Launcher'a giriyoruz. Ekrana uzun basılı tutun ve Kısayollar-Eylemler-Ayarlar'a basın. Ayarlara basınca açılan alt menünün en sonunda TABLETİ ŞİFRELE var. Tableti Şifreleye basın. Tableti Şifrele ayarı ana ekrana gelicek. Hemen basın. 

Tableti Şifrele yapın. Mevcut şifrenizi yazın ve tekrar Tableti Şifrele yapın. Şimdi ekrana ilk VESTEL yazısı sonra %1 ... %2 çıkacaktır. Vestel yazısı çıkınca tabletin POWER tuşu( Açma-Kapama Tuşu)na basın. Kapanınca tekrar açın ve Tableti Sıfırla deyin. Tekrar açılıp kapanacak. Sağ üst köşede Başla butonuna basın. Kablosuz'u açın ve internete girin. Şimdi OTG kablosunu takın.. Kablonun diğer tarafına da klavyeyi takın ve ALT+TAB komutuyla Copy File'a geçin. Google'a 1mobile yazın. Girip indirin. 1mobile açın, Arama kısmına 

Apex Launcher yazın ve  simgesi şeklinde olanı indirin. Yükledikten sonra aç yapın ve tableti kapatıp açın. Açılınca Varsayılan yap kutucuğunu işaretleyerek Apex Launcher'ı seçin.

Tekrar 1mobile'e girin. Arama kısmına Wi-Fi Connection Manager yazın. Renkli Wi-Fi simgesi olan uygulamayı indirin. Bu uygulama sayesinde DNS1-DNS2 değiştirebilrisiniz. Değiştiremeyenler, yorum atsın.

HİÇBİR SORUMLULUK KABUL EDİLMEZ.

8 yorum :

  1. BENDE APEX LAUNCHER'A GİRMİYOR !

    YanıtlaSil
  2. uğraşmayın beyler tableti sıfırlaya basmıyor

    YanıtlaSil
  3. bende de apex launcher a girmiyor

    YanıtlaSil
  4. ya video çekseniz süper olur.

    YanıtlaSil
  5. sıfırla ekranı geliyo ama bsmıyor tuşa işin kötü tarafı tablet açılmıyo da artık bi çözüm var mıdır

    YanıtlaSil
  6. reyiz tableti sıfırla diye bi tuş yok zaten de apexe girmiyo

    YanıtlaSil
  7. tabletim kirilmisti onceden. 1mobiledan apex launcher indirdim sonra android ilk ekrana geri dondu. menu cubuklari da yok. napmam lazim?

    YanıtlaSil
  8. Arkadan reset at

    YanıtlaSil